Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Mr.Liu Mr. Mr.Liu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-27639266 email:fahold@fahold.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Fahold Electronics Co., Ltd.was ngadeg di 2010, pabrik anu integral tina Pembalap desain LED, R & D jeung pabrik, lulus sertifikasi ISO9001 sistem manajemen kualitas. Ieu ngawengku hiji wewengkon 5000 méter squre, staf di 180 pagawe nu kaasup 25 Panalungtik, 20 kadali kualitas aya. Kapasitas produksi Fahold anu 5 juta unit per taun.


Produk diliwatan UL, TUV, SGS, SAA, CB, CE, ROHS Ceritification.

Produk lumaku pikeun lampu jalan, lampu industri sarta pertambangan, lampu linier, lampu tri-buktina, lampu caah, lampu panel jeung saterusna.

Pasar anu di Amérika Kalér Éropa, Australia, Koréa Kidul jeung nagara séjén.

Kualitas heula, kaunggulan Manajemén; Tetep terus ngaronjatkeun, Narékahan pikeun kasampurnaan.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Fahold Electronics Co., Ltd.was ngadeg di 2010, pabrik anu integral tina Pembalap desain LED, R & D jeung pabrik, lulus sertifikasi ISO9001 sistem manajemen kualitas. Ieu ngawengku hiji wewengkon 5000 méter squre, staf di 180 pagawe nu kaasup 25 Panalungtik, 20 kadali kualitas aya. Kapasitas produksi Fahold anu 5 juta unit per taun.


Produk diliwatan UL, TUV, SGS, SAA, CB, CE, ROHS Ceritification.

Produk lumaku pikeun lampu jalan, lampu industri sarta pertambangan, lampu linier, lampu tri-buktina, lampu caah, lampu panel jeung saterusna.

Pasar anu di Amérika Kalér Éropa, Australia, Koréa Kidul jeung nagara séjén.

Kualitas heula, kaunggulan Manajemén; Tetep terus ngaronjatkeun, Narékahan pikeun kasampurnaan.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan

粤ICP备15048543号