Komunikasi karo Supplier? Supplier
Mr.Liu Mr. Mr.Liu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27639266 Email:fahold@fahold.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen Fahold Electronics Co., Ltd.was didegaké ing taun 2010, pabrik kang nggabungake desain, R & D, lan manufaktur LED, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Kutha iki nduweni area seluas 5000 meter persegi, ana 180 pekerja sing kalebu 25 Peneliti, 20 kontrol kualitas. Kapasitas produksi Fahold ana 5 yuta unit saben taun.


Produk lulus UL, TUV, SGS, SAA, CB, CE, ROHS Ceritifikasi.

Produk sing ditrapake kanggo lampu jalan, cahya industri lan pertambangan, lampu linear, lampu tri-bukti, lampu banjir, lampu panel lan sanes-sanesipun.

Pasar ana ing Amerika Utara, Eropa, Australia, Korea Selatan lan negara-negara liyane.

Quality first, Management excellence; Tansah terus-terusan ningkatake, Sulit kanggo sempurno.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen Fahold Electronics Co., Ltd.was didegaké ing taun 2010, pabrik kang nggabungake desain, R & D, lan manufaktur LED, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Kutha iki nduweni area seluas 5000 meter persegi, ana 180 pekerja sing kalebu 25 Peneliti, 20 kontrol kualitas. Kapasitas produksi Fahold ana 5 yuta unit saben taun.


Produk lulus UL, TUV, SGS, SAA, CB, CE, ROHS Ceritifikasi.

Produk sing ditrapake kanggo lampu jalan, cahya industri lan pertambangan, lampu linear, lampu tri-bukti, lampu banjir, lampu panel lan sanes-sanesipun.

Pasar ana ing Amerika Utara, Eropa, Australia, Korea Selatan lan negara-negara liyane.

Quality first, Management excellence; Tansah terus-terusan ningkatake, Sulit kanggo sempurno.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki

粤ICP备15048543号